Om mig

... og om denne blog.

Jeg hedder Lea, er født i 1984 og bor på Fyn sammen med min mand. Jeg er uddannet dansk/engelsklærer, og har for år tilbage snuset til forlagsbrancen. Jeg har oversat to romaner fra engelsk til dansk. Endvidere har jeg gået et år på SDU’s uddannelse i litteraturvidenskab.

Beslutningen om at starte denne blog opstod på baggrund af en del litterære oplevelser, jeg har haft de seneste par år, bl.a. bøger, jeg har læst sammen med andre, arrangementer, jeg har deltaget i, spændende mennesker og forfattere, jeg har mødt. Disse oplevelser vil jeg gerne dele med andre, sammen med min store kærlighed til bøger, som jeg har fulgt mig siden før jeg kan huske.


Jeg har (heldigvis) aldrig udelukkende kunnet holde mig til én genre, men da jeg var i starten og midten af tyverne, læste jeg rigtig meget YA, og især YA fantasy. Senere begyndte jeg at udfordre mig selv til at læse flere voksenbøger, eller i det mindste bøger, der henvender sig lige så meget til voksne som til unge. Men jeg er meget åben for at læse og anmelde mange forskellige slags bøger, både nye og gamle, og indenfor mange genrer. Ud over fantasy er jeg glad for klassikere, historiske romaner og en biografi, et memoir eller en rejseberetning i ny og næ.


For mig er det at læse og skrive somme tider to sider af samme sag, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg, ligesom så mange andre læseglade mennesker, drømmer om selv at blive udgivet forfatter. Det er dog ikke planen at det er dét, denne blog skal handle om.


Opdateret den 09. marts 2017

Kontakt

Du kan kontakte mig ved at skrive en kommentar herunder, eller sende en mail til: bogligeoplevelser@gmail.com.
Det med småt

Ophavsretten til al tekst og alle billeder på denne blog tilhører mig, med mindre andet er angivet. Også referater i anmeldelser skriver jeg selv.

Du er selvfølgelig altid uden videre velkommen til at linke til en hvilken som helst side eller indlæg på denne blog.

Ønsker du derimod at benytte noget af indholdet (tekst eller billeder) et andet sted, skal bloggens adresse (bogligeoplevelser.blogspot.dk) altid angives tydeligt som kilde. Du er i så fald også meget velkommen til at gøre mig opmærksom på via mail (bogligeoplevelser@gmail.com) hvad du benytter og hvor, men det er ikke et krav.

Anmeldereksemplarer

Jeg tager pt. ikke imod anmeldereksemplarer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar