mandag den 4. april 2016

Vinder af giveaway + kort nyt

Den heldige vinder af præmien Mystik og trylleri blev Josephine N.V. som du kan besøge på instagram, hvor hun poster billeder af bøger og andre fine ting.

Desuden har jeg lavet en facebookside til So Many Books, hvor jeg vil lægge links til nye indlæg ud, samt mine yndlingscitater og andre lækre, bogrelaterede ting. Altså endnu en måde, hvorpå du kan følge denne blog, plus lidt ekstra sjov og spas.


I løbet af de sidste dage har jeg simpelthen slugt Den faldne engel, som er femte bind i Kenneth Bøgh Andersens serie Den store djævlekrig. Sjette bind udkommer så vidt jeg ved senere på måneden, og titlen på bogen bliver afsløret i dag! Spørg bare, om jeg er spændt ... :) Jeg er virkelig blevet glad for denne serie.

Hvis du har lyst til at fortælle om, hvad du læser lige nu, eller en rigtig god bog, du har læst for nylig, vil jeg gerne høre om den i kommentarfeltet herunder. Fortsat god dag.

6 kommentarer:

 1. Jeg læser "Magonia" og den er bare god. Jeg tror mest af alt jeg er overrasket over hvordan den snød mig og det gå holdt mig ved ilden 😃

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Josephine! Jeg har lige kigget på Magonia inde på goodreads, og den ser ret spændende ud. Er den meget science-fiction agtig?

   Slet
  2. Nej det er den ikke. Det er faktisk ikke er sci-fi mere fantasy i vores verden. Den var ret god 😃
   Og jeg fik din pakke i dag!!! Jeg er så glad. Tusind tusind tusind tak !!!

   Slet
  3. Ok, det var godt, pakken nåede sikkert frem :)

   Slet
 2. Jeg har gang i mange bøger; jeg lytter til Vejen, jeg læser The Edge of Never og Kvinden der rider som en mand.
  Vejen er rigtig god, men virkelig dyster og mørk. De andre to er jeg lige begyndt på, men begge virker gode. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, Irene. Tak for besøget og kommentaren :) Vejen har jeg hørt om, og Kvinden der rider som en mand har jeg også selv læst. En meget anbefalelsesværdig serie, den er en del af! The Edge of Never kendte jeg ikke, så den var jeg lige inde på goodteads og tjekke. Ved ikke, om den er noget for mig, men altid spændende at høre om noget, man ikke kender :)

   Slet