tirsdag den 8. marts 2016

Giveaway #1: Mystik og trylleri

Jeg har kunnet kalde mig bogblogger i snart tre måneder nu - tre måneder, som har budt på skønne bøger, nye spændende bekendtskaber og alt muligt andet godt (jeg håber, det bliver ved).

Den slags bør fejres, og findes der nogen bedre måde at fejre noget på, end en giveaway? Nej, det synes jeg heller ikke :)

Derfor får du nu chancen for at vinde en smækker-lækker bogpræmie, nemlig Nattens Cirkus af Erin Morgenstern. Det er en roman, jeg har hørt flere booktubere tale godt om. Boston Globe har skrevet om den: "Som en Romeo og Julie-fortælling gennemsyret af magisk realisme trodser Nattens Cirkus både genrer og forventninger. Kort sagt, et glansnummer."

Her kommer et lille uddrag fra bagsideteksten:
1886: Et omrejsende cirkus, hvis lige aldrig er set, vækker opsigt. Når tusmørket falder på, åbnes portene til Nattens Cirkus, og indenfor venter en forunderlig verden [...] med glansfulde numre af trapezartister og ildslugere, slangemennesker og illusionister. [...] Men kun få mennesker ved, at der bag kulisserne foregår en hård duel mellem to unge magikere. Celia og Marco er begge fra barnsben blevet trænet af deres respektive mentorer til at deltage i et "spil" mod en ukendt modstander, som de bindes til for livet ...
Hvis dette ikke lyder tryllebindende nok, så prøv at kaste et blik på forsiden.


Ud over Nattens Cirkus består præmien også af en af mine håndlavede notesbøger (perfekt til at nedskrive tanker, læsenoter eller TBR-lister) og en plade Amedei chokolade - mums!

For at deltage i lodtrækningen skal du blot gøre to ting:

1) Følg min blog enten på bloglovin' eller via email. Link til begge dele findes i højre sidebar. Hvis du vælger at følge via email, så husk at klikke på bekræftelseslinket i den mail, du modtager efterfølgende. Følger du mig allerede via en af de to muligheder, kan du sagtens deltage alligevel, bare spring videre til nr. 2.

2) Send en email til bogligeoplevelser@gmail.com, hvor du skriver dit fulde navn og postadresse, samt (hvis du har valgt at følge via bloglovin') dit brugernavn på bloglovin' eller (hvis du har valgt at følge via email) den email-adresse, du har skrevet dig op med. Husk også at skrive Mystik og trylleri i emnefeltet.

Du kan deltage til og med den 29. marts 2016. Derefter trækker jeg en tilfældig vinder via random.org, som kan glæde sig til at modtage præmien med posten. Vinderens navn vil også blive offentliggjort her på bloggen. Jeg lover at jeg ikke giver din email/postadresse videre til andre, og ej heller bruger dem til at sende dig ting, du ikke har bedt om.

PS. Denne giveaway er ikke sponsoreret af andre end mig selv.

PPS. Hvilken type præmier foretrækker du i bogrelaterede konkurrencer og giveaways? Skriv gerne en kommentar om det til mig herunder.

6 kommentarer:

 1. Stort tillykke med de tre måneders blogging :D Jeg skal helt sikkert lige have sendt en mail din vej straks :)

  Jeg er til lidt af det hele, når vi snakker boglige konkurrencer. Altså bøger (eller gavekorts til bøger) er jo altid godt, men jeg er også meget begejstret for boglige goodies. Og desuden er jeg f.eks. helt vild med notesbogen, der er en af præmierne denne gang. Den ser virkelig fin ud! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Simone! Dejligt at du har lyst til at deltage, og jeg bliver da helt varm om hjertet, når du roser den notesbog sådan ;) Skulle du ikke vinde denne gang, har jeg lavet flere af de notesbøger, som jeg gerne sælger af.

   Slet
 2. Velkommen til! Jeg er selv relativt ny indenfor bogblogging, og er så glad for det! Håber du vil finde det inspirerende og givende!

  I forhold til giveaways - så er alt bogrelateret dejligt. Selvfølgelig bøger. Men også fine bogmærker fx - eller notesbøger!

  Endnu en gang - velkommen til og tillykke med de 3 måneder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Julie, tak for din velkomst og feedback. Indtil videre har det været skønt at blogge. Så dejligt endelig at have et sted at give udtryk for min begejstring for bøger <3 Og jeg har mødt mange søde mennesker, både bloggere, forfattere og forlagsfolk ...

   Slet
 3. Hvor er det dog en lægger præmie!!!
  Jeg tror hvis nok lige jeg deltager(-;

  SvarSlet